Näinkin nolosti voi BMX-kilpailu alkaa: ”Epic Fail”

Nettivideot · Stara.fi

Tietoverkon videopalvelut ovat pullollaan videoita, joissa kilpa-autot kolaroivat ja kilpapyöräilijät kaatuvat. Esimerkiksi YouTubesta löytyy myös lukuisia videoita, joissa BMX-pyöräilijät kaatuvat heti startissa törmättyään lähetysaitaan.

Nyt verkossa nähdään myös video, jossa erään lähdön kaikki BMX-ajajat kaatuvat samanaikaisesti otettuaan hieman liian aikaisen startin. Kahdeksan kilpailijaa ovat valmiina lähtemään radalle jyrkkään alamäkeen, kun he polkaisevat itsensä vauhtiin hieman liian aikaisin. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Videolla kuullaan kuinka katsomo yllättyy tilanteesta ja ryhtyy kannustamaan suosikkejaan nousemaan pikaisesti ylös. Lähtöä ei nimittäin uusita, joten nopeimmin jaloilleen päässyt saa ensiluokkaisen kaulan kanssakilpailijoihinsa.