Fanit järkyttyivät: Jake Gyllenhaal jätti Taylor Swiftin ”kuin puskista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa seurattiin viime vuoden lopulla tiiviisti uuden julkkisparin suhdetta, kun näyttelijä Jake Gyllenhaal ja laulaja Taylor Swift ryhtyivät lokakuussa seurustelemaan. Pari erosi kuitenkin jo ennen uuttavuotta. Ero tuli julki jo viime viikolla, mutta nyt sen taustoista on saatu lisätietoja.

Aiemmin kerrottiin, että Jake Gyllenhaal ei kyennyt kohtaamaan Taylor Swiftiä, joten hän jätti tämän puhelimitse. Myös Joe Jonas teki Taylorille samoin vuonna 2008, joten neitokainen on syystäkin masentunut. Nyt ystäväpiiri on paljastanut Us Weekly -lehdelle, että ero tuli nuorelle laulajatähdelle täytenä yllätyksenä.

– Se oli täyskäännös ja tuli täysin yllättäen. Jake ei ollut kertonut, että hänen mukaansa suhde ei toiminut. Taylor ei tiedä mitä hän oikein teki väärin Jakelle. Jake itse aloitti koko suhteen, mutta sitten hän lakkasi vastaamasta Swiftin tunteisiin, lähde kertoi Us Weekly -lehdelle.

Lähipiiri paljasti siis samalla, että suhteen alussa Jake oli aloitteen tehnyt osapuoli. Myös siksi ero vain parin kuukauden seurustelun jälkeen tuli Swiftille yllätyksenä.