Taikatemppu nolosti pieleen – verinen loppu! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotaikurit onnistuvat yleensä hämmästyttämään katsojia toinen toistaan uskomattomammilla tempuillaan. Tarkkaan mietityt ja runsaasti harjoitellut temputkaan eivät aina mene suunnitelmien mukaan. Tästä on nyt saatu malliesimerkki Espanjasta.

Kyseessä oli suorasta lähetyksestä, jossa mieshenkilö yritti selvittää kolmesta muovikupista sen, jossa on sisällä terävä kynä. Ensimmäinen valinta osui oikeaan, sillä mies löi kupin matalaksi normaalisti. Toinen valinta meni kuitenkin metsään. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Mies vaihtoi viime tingassa kuppia, ja iski lopulta juuri siihen jossa oli sisällä kynä. Se lävisti osittain miehen kämmenen, ja hetken irvistelyn jälkeen miehen kämmenselästä alkoi vuotaa verta. Esityksen lopuksi mies esittelee verta vuotavaa kättään juontajalle.