M&M: Big Brother -talo rakennetaan lihatehtaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -kausi saatiin pari kuukautta sitten viimein päätökseen, kun talossa jo toistamiseen mukana ollut Niko Nousiainen vei kisan voiton ja 50.000 euron palkintopotin. Ruotsissa suunnitellaan parhaillaan jo ohjelman seuraavan tuotantokauden rakennelmia.

Markkinointi & Mainonta -lehti kertoo tänään, että länsinaapurissamme ollaan valjastamassa studiokäyttöön Årstassa sijaitseva vanha lihatehdas, joka on aiemmin toiminut suomalaisen Atrian käytössä. Viime syksynä suljettu tehdas tulee nimittäin Dagens Nyheter -lehden mukaan toimimaan Ruotsin tulevan tuotantokauden BB-talona. Samalla ohjelman tuotantoyhtiö vaihtuu, kun Bonnier osti ohjelman oikeudet viime syksynä.

Suomessakin ohjelman viime vuoden tuotantokausi kuvattiin uusissa tiloissa, kun Big Brother -talon paikka siirrettiin Espoon Kiloon. Kovin kauas studiorakennelma ei kuitenkaan muuttanut, sillä aiemminkin ohjelmaa tehtiin Espoossa.