Natalie Portmanin naurulle nauretaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Natalie Portman nähdään parhaillaan ympäri maailmaa kohutun Black Swan -elokuvan tähtenä. Hän järjesti äskettäin uutispommin kertoessaan olevansa sekä kihloissa että raskaana.

Tänä vuonna useammassakin elokuvassa näyttelevä Portman nähtiin äskettäin Golden Globe -palkintogaalan lavalla, jossa hän kertoi myös vitsin. Letkautus ei välttämättä auennut aivan kaikille, mutta siitä taltioitu video on nyt saanut hieman kyseenalaista kunniaa. Siinä nimittäin pilaillaan Natalien naurun kustannuksella. Katso video tästä tai artikkelin alta.

29-vuotias Natalie Portman odottaa parhaillaan lasta ranskalaissyntyiselle kihlatulleen Benjamin Millepiedille. Pariskunta tapasi Black Swan -elokuvan kuvauksissa. Eilen kerroimme kuinka hänet on nimittäin kiinnitetty Diorin mainoskasvoksi Cherie-tuoksun kampanjaan, jonka sensuellissa mainoskuvassa elokuvakaunotar poseeraa yläosattomissa. Natalien seuraava uusi elokuva No Strings Attached saa ensi-iltansa maailmalla 21. tammikuuta. Elokuvan trailerissa kaunotar nähdään puolialastomana harrastamassa seksiä Ashton Kutcherin kanssa.