Mies kokeili pieruhuumoria täydessä hississä – tässä tulos

Nettivideot · Stara.fi

Lukemattomat Hollywood-komediaelokuvat ja televisiosarjat pohjautuvat pitkälti niin sanottuun pissa-kakka-kaatuilu -huumoriin. Tämä epäpyhä kolminaisuus saa valkokankaalla yleensä aikaan lähinnä myötähäpeää, kuten kymmenistä elokuvista on saatu huomata.

Kovin kaukana myötähäpeä ei ole myöskään oheiselta videolta, jossa Jack Vale esittelee taitojaan ihmisten nolostuttamisessa. Hän ahtautui kameramies Bob Grenierin kanssa Hollywoodin keskustassa sijaitsevan Kodak-teatterin hisseihin odottamaan pahaa-aavistamattomia kansalaisia kanssaan ajelulle kerrosten välillä. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Ovien sulkeuduttua Vale käytti pieremisen ääniä toistavaa laitetta, jolloin ihmiset olettivat hänen päästävän kaasua. Videolla nähdään ihmisten reaktioita tapahtuneeseen. Video toimii samalla myös kyseisen pierulaitteen mainosvideona.