Näin rasittuneelta Nightwish-Anette näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen Nightwish-yhtyeen laulaja Anette Olzon on julkaissut blogissaan tuoreen valokuvan itsestään. Neitokainen vahvistaa kirjoituksessaan, että äitiys on varsin raskasta puuhaa. Sen näkee tosin jo Olzonin nuutuneilta kasvoilta.

Laulajattaren puolivuotias Nemo-lapsi on valvottanut äitiään kovasti, sillä kirjoituksessaan Anette kertoo varsin arkipäiväisestä tapahtumasta. Hän oli suunnitellut menevänsä aikaisin nukkumaan saadakseen edes hieman unta, mutta toisin kävi. Pienokainen piti nimittäin vanhempiaan hereillä koko yön ajan. Katso kuva tästä.

– Tuntuu siltä kuin lapset tietäisivät koska vanhemmat haluaisivat nukkua. Olemme siis tänään todella väsyneitä ja minulla on vieläpä pientä pääkipua. Tänään aion nukkua sohvalla ja antaa Nemon olla sängyssään, Anette Olzon kirjoittaa.