Viisivuotias lapsitähti tyrmistytti lauluesityksellään – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Suomenkin televisiossa nähdään tasaisin väliajoin dokumentteja, joissa nähdään kuinka perheenäidit yrittävät elää omaa toteutumatta jäänyttä unelmaansa pienten tytärtensä kautta. Äidit passittavat erilaisiin missikisoihin jo viisivuotiaita pienokaisia.

Nyt yksi tällainen äidin pikku höpönassu, viisivuotias Eden Wood, on päästetty valloilleen CBS-kanavan suositussa The Talk -televisio-ohjelmassa. Hän esitti ohjelmassa kappaleen Cutie Patotie, ja esitys aiheutti jälleen keskustelua sopivuuden rajoista. Keskustelussa kyse ei ole tytön laulutaidosta, vaan äidin roolista koko ”uralla”.

Paikalla yleisössä on muiden muassa X Factoria tuomaroinut Sharon Osbourne, jonka ilme kertoo varsin paljon esityksestä. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Samaisesta videosta on liikkeellä myös karmaisevan kuuloinen hidastettu parodiaversio.