Glee-tähden kiitospuhe sai supertähdet kyyneliin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Hollywoodissa jaettiin jälleen vuosittaiset Golden Globe -palkinnot. Yksi illan voittajista oli 20-vuotias Glee-sarjan tähti Chris Colfer. Ellei joku Hollywoodin silmäätekevistä vielä tuntenut nuorta miestä, ei hän jatkossa voi enää sanoa samaa.

Glee-roolillaan Vuoden parhaasta televisiosarjan sivuosasta palkittu Chris Colfer tarjosi nimittäin illan ylivoimaisesti parhaan kiitospuheen, joka sai kaiken kokeneet supertähdetkin sukupuoleen katsomatta pyyhkimään kyyneleitään. Nuori mies oli ensimmäistä kertaa ehdokkaana, ja sai heti Hollywoodin jättipotin. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Lähiaikoina Glee-sarjassa nähdään vierailemassa myös näyttelijä Anne Hathaway. Eilen Yhdysvalloissa uutisoitiin, että neitokainen oli valinnut roolikseen Colferin esittämän pojan homoseksuaalin tädin. Chris pääsee siis pian näyttelemään yhdessä Hathawayn kanssa.