Eva Longoria pieksi Mad Men -tähden rintavaon mitalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Eva Longoria on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa negatiivisissa merkeissä. Hän ja aviomiehensä Tony Parker hakivat yllättäen avioeroa, kun Eva löysi miehensä kännykästä seksiviestejä Parkerin joukkuetoverin vaimolta. Samaan aikaan hänen ravintolansa Las Vegasissa menivät konkurssiin.

Viikonloppuna Eva Longoria sai kuitenkin unohtaa ongelmansa hetkeksi, sillä hän oli monien muiden julkkistähtien tavoin mukana Golden Globe -palkintogaalassa. Kerroimme eilen kuinka televisiotähti January Jones yllätti massiivisella rintavaollaan, mutta Longoria pani vielä rinnan mitalla paremmaksi. Hänen musta iltapukunsa nosti nimittäin rintamuksen todelliseen päärooliin.

35-vuotiaaan Longorian Las Vegasissa sijaitseva klubi Eve ja ruokaravintola Beso haettiin molemmat konkurssiin pari viikkoa sitten. Longorialle annettiin kuitenkin aikaa järjestellä yhtiönsä talousasioita uusiksi. Eva Longoria on huhujen mukaan löytänyt uuden miehen, joka on näyttelijä Penelope Cruzin pikkuveli Eduardo Cruzilta. Lehtitietojen mukaan Eduardo on yöpynyt Evan luona jo monia kertoja.