Näitä eläimiä miehet takuulla kadehtivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikki on usein ihmisen paras ystävä, erityisesti kun puhutaan koirista. Monet mallikaunottarien ja muiden tähtien lemmikit pääsevät usein omistajaansa niin lähelle, että monet miehet voivat vain kuvitella pääsevänsä samaan tilanteeseen.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut kuvagalleriaan valokuvia, joissa toinen toistaan näyttävämpien ja tunnetumpien kaunottarien lemmikit ovat päässeet niin sanotusti iholle. Vanha sanonta ”kärpäsenä katossa” kalpenee näiden kuvien perusteella esimerkiksi ”koiranpentuna rinnuksilla” sanaparille.

Katso kuvat tästä. Kuvagalleriassa on mukana myös runsaasti julkkiskaunottaria, kuten esimerkiksi Jessica Simpson, Audrina Patridge ja Pamela Anderson sekä yksi miespuolinen teinijulkkis Justin Bieber. Viimeksi mainittu tosin listattiin viime vuonna – mahdollisesti vitsinä – internetin kauneimpien naisten joukkoon.