Nämä naiset harrastavat todennäköisimmin seksiä ensitreffeillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalle laajasti levinnyt Men’s Health -lehti teetti äskettäin lukijoillaan tutkimuksen, jossa oli tarkoitus selvittää erityisesti naisten seksielämän saloja. Samalla selviteltiin minkä ikäiset naiset harrastivat useimmin seksiä jo ensimmäisillä treffeillä.

Lehden tutkimuksen mukaan nelikymppiset naiset harrastavat nuorempiaan todennäköisimmin seksiä jo ensitreffeillä. Tarkemmin sanoen 29 prosenttia 40 – 49 vuotiasta harrastaa seksiä ensitapaamisella, mikäli kemiat osuvat kohdalleen kumppaniehdokkaan kanssa. Ero hieman nuorempiin ei ollut kuitenkaan kovin suuri, sillä 30 – 39 -vuotiaistakin peräti 28 prosenttia oli samoilla linjoilla.

20 – 29 -vuotiasta nuorista naisista kuitenkin vain 17 prosenttia olisi halukas seksiin ensimmäisillä treffeillä, vaikka kemiat osuisivatkin kohdalleen. Syynä voi tutkimuksen mukaan olla seksin nautittavuus, sillä parikymppisistä vain 38 oli saanut orgasmin edellisessä yhdynnässään, kun nelikymppisillä osuus oli huimat 86 prosenttia. Tutkimukseen vastasi yhteensä 1.400 naista, jotka olivat iältään 20 – 49 vuotiaita.