Näin voi käydä kun bestman on kaatokännissä häissä – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Suomalaisissa häissä väkijuomien nauttimisella on pitkät perinteet. Harvemmin juhlavieraat tai seremoniaan osalliset ovat kuitenkaan vielä vihkimisen aikaan kovin merkittävässä humalatilassa. Toisin on Venäjällä ainakin nyt verkossa leviävässä videossa.

Kuvanlaadun perusteella video on peräisin jopa vuosikymmenten takaa. Siinä nähdään kuinka häiden bestman varastaa show’n, koska hän on nauttinut merkittävästi liikaa juhlajuomaa jo ennen vihkimistä. Kaatokännistä huolimatta häntä ei vedetä sivuun, vaan mies saa kaatuilla ja hukkailla sormuksia kaikessa rauhassa. Bestman tuskin muistaa mitään koko seremoniasta.

Tässä voi olla varoittava esimerkki ensi kesän suomalaisia häitä varten. Pullot piiloon ennen vihkimistä. Katso video tästä tai artikkelin yltä.