Näin käy kun lapsille annetaan 80- ja 90-luvun kodintekniikkaa – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tekniikka on ottanut valtavia harppauksia viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana, ja nykyiset lapset ovat tuskin nähneetkään esimerkiksi pyöritettävällä valintalevyllä varustettuja pöytäpuhelimia tai diskettejä.

Nyt ranskalaisessa videossa annetaan lasten tutkittavaksi erilaisia teknisiä vimpaimia, jotka olivat vielä 80- ja 90-luvuilla lähes joka kodin tarvikkeita. Samalla nähdään lasten reaktiot muiden muassa GameBoy-käsikonsoliin ja vanhaan pöytäpuhelimeen. Tarkoituksena on osoittaa, että alle 30 vuotta vanha tekniikka on jo nyt antiikkia.

GameBoy-käsikonsolia luullaan ensin poliisin tainnutusaseeksi, ”leppua” CD-koteloksi ja ”korppua” pankkikortiksi sekä iPodin lisälaitteeksi. Vanha vinyylisingle taas menee täydestä CD-levynä. Vanha vinyylisoitin puolestaan innostaa pikkupoikaa scratchäämään. Katso video tästä tai artikkelin yltä.