Jennifer Lopez : On The Floor

Singlet · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin supertähtiin lukeutunut Jennifer Lopez on jälleen tekemässä paluuta musiikkimarkkinoille perheen perustamisen ja siitä johtuneen vuosien tauon jälkeen. Paluulevy Love tyrmättiin jo kertaalleen, kun latinotähti sai potkut levy-yhtiöstään. Nyt vuorossa on toinen yritys.

Toisen yrityksen ensimmäisenä sinkkuna julkaistaan nyt single On The Floor, joka osoittaa että Lopezin omaan vetovoimaan ei enää uskota. Kyseessä on nimittäin kasarihitti Lambadaan perustuva latinohenkinen biisi, jonka vokaaleissa vierailee viime vuosina menestystä niittänyt Pitbull. Lopputulos ei ole kuitenkaan kovin kaksinen, sillä 1+1+1 ei ole tällä kertaa 3.

Sinänsä kasariklassikon lainaaminen on edelleen trendikästä, mutta tässä tapauksessa palikat eivät ole kuitenkaan loksahtaneet täysin kohdalleen. Soundipuolella tiukka tanssibiitti on jäänyt hieman kuivaksi, vaikka varsinainen Lambada-laina toimiikin leppoisasti. Jennifer Lopezin vokaalit ovat kertosäettä lukuunottamatta todella tylsiä.

Kertosäkeessä on kuitenkin jonkin verran hittipotentiaalia, mutta kertsin jälkeiseen ”lallatukseen” päästyä tunnelma on kuin Evijärven nuorisoseurantalolla. Pitbullin vetoapu on hyvä lisä kappaleeseen, mutta se ei riitä tekemään biisistä helmeä. Jonkinasteinen hitti tästä voi kuitenkin kevääksi tulla, mutta ei Pitbullin eikä Jenniferin, vaan Lambadan coveroinnin ansiosta. Lainattu kertosäe rullaa nimittäin niin hyvin ja tarttuvasti, että polvi nousee tanssilattialla kiitettävästi.

Pisteet 3/5