Mitä ihmettä? Mies nielee makkaroita kokonaisina – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaiset syömiskilpailut ovat tuttuja erityisesti Yhdysvalloissa, jossa lähes jokaisen ruokalajin syömiselle on pyhitetty jonkinlainen kilpailu. Luonnollisesti myös hotdogin syömisestä järjestetään maassa vuosittain lukuisia kilpailuja.

Erään tällaisen kilpailun myötä on nyt noussut jälleen esiin jo pari vuotta sitten kuvattu ja julkaistu video, jossa Utahissa asuva amerikkalaismies James Stephens osoittaa kykenevänsä syömään kymmenen hotdog-makkaraa niitä lainkaan pureksimatta. Videolla siis nähdään kuinka mies sujauttaa makkarat suoraan kurkkuunsa.

Tarina ei kerro onko mies vielä osallistunut jonkinlaisiin syömiskilpailuihin. Makkaroiden syömisessä hän voisi olla jo nyt aikamoinen ennakkosuosikki. Katso video tästä tai artikkelin alta.