Suihkulähteeseen kävelleen naisen hurja väite: ”Loukkaannuin vakavasti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla amerikkalaisessa ostoskeskuksessa tapahtuneesta tapaturmasta, jossa kännykkäänsä näpytellyt nainen käveli epähuomiossa suihkulähteeseen. Nainen oli niin keskittynyt puhelimeensa, että ei huomannut edessä ollutta vesiallasta.

Cathy Cruz Marrero -niminen nainen kaatui veteen, mutta nousi nopeasti ylös ja poistui paikalta. Tapaus sai pian runsaasti julkisuutta, kun YouTubessa julkaistiin valvontakameroille tallentunut kompurointi. Video päätyi netin lisäksi myös ABC-televisiokanavan lähetykseen. Verkossa video on katsottu jo li 1,5 miljoonaa kertaa.

Nyt Marrero on suivaantunut kauppakeskukselle, koska kukaan ei auttanut häntä. Nainen oli altaassa ehkä noin viiden sekunnin ajan. Oman kertomansa mukaan nainen loukkaantui rytäkässä vakavasti, ABC uutisoi. Hän väittää lisäksi, että turvamies ei auttanut häntä, vaan ryhtyi nauramaan. Parhaillaan tutkitaan kuka vuoti videon julkisuuteen.