Katu jäätyi luistinradaksi – muuttui romuralliksi! Katso video

Nettivideot · Stara.fi

Kulunut talvi on osoittanut, että säätilat ympäri maailmaa heittävät aika ajoin niin sanotusti häränpyllyä. Kulunut talvi on ollut erityisen vaikea ja luminen niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin. Lentoliikenteen lisäksi ongelmissa ovat olleet liukkaaseen keliin tottumattomat autoilijat.

Nyt verkossa on julkaistu videomateriaalia Pittsburghin Beachviewistä, jossa Fallowfield Avenue -katu jäätyi yllättäen todelliseksi luistinradaksi. Edes ihmiset eivät pysyneet pystyssä, kun mahdollisesti alijäähtynyt vesi aiheutti äkillisen jäätymisen yön aikana.

Aamulla autot lähtivät totaalisesti kuljettajien hallinnasta ja alamäestä johtuen niiden vauhti vain kasvoi ennen vääjäämätöntä törmäystä. Katso video tästä tai artikkelin alta.