Tältä Ricky Gervais näytti 80-luvulla pörröpäisenä poptähtenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin maailmanlaajuista suosiota nauttiva brittikoomikko Ricky Gervais on menestynyt upeasti erityisesti television puolella. Viime viikonloppuna hän isännöi Golden Globe -palkintogaalaa värikkääseen tyyliinsä, mutta suututti vitseillään monia julkkistähtiä. Toissapäivänä hän kertoi, ettei tehnyt mitään väärää eikä siten suostu pyytämään anteeksi juttujaan.

Ricky Gervais teki varsinaisen läpimurtonsa vuonna 2001 The Office -ohjelman tähtenä. Sitä ennen hän oli kuitenkin niittänyt jo menestystä saralla, jota harva muistaa. Gervais oli nimittäin vuosina 1982 – 1984 poptähtenä Seona Dancing -yhtyeessä, jonka single Bitter Heart nousi aikoinaan brittilistan sijalle 70. Gervaisin lisäksi bändiin kuului Bill Macrae. Katso bändin musiikkivideo tästä tai artikkelin yltä.

Nykyisin Gervais on varakas mies, jonka tulevaisuus on turvattu ainakin taloudellisesti. Aina niin ei ole kuitenkaan ollut, ja taannoin Gervais paljasti kokeneensa köyhyyden kauhut. Nykyisin Gerwaisin omaisuuden arvioidaan olevan yli 10 miljoonaa euroa. Ennen menestystään hän joutui taistelemaan toimeentulostaan.

– Eräänkin kerran minulla oli jälkellä enää 50 penceä, joka oli viimeinen jäänne opintorahastani. Asuntoni vesimittari oli nollassa eikä minulla ollut puhtaita vaatteita ylleni. Tarvitsin kipeästi myös suihkua, joten päätin pestä itseni ja vaatteeni samaan aikaan, Ricky Gerwais kertoi Live-lehdelle.