Huh, näin ”kovikset” tekevät ruokaa Ruotsissa – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Suomalaiset televisiokanavat ovat viimeisen viiden vuoden aikana lanseeranneet sankan joukon erilaisia kokkiohjelmia, kun ala nousi taannoin varsinaiseksi televisiotrendiksi. Samalla Suomeen saatiin sankka joukko niin sanottuja televisiokokkeja, joista suurinta osaa tavallinen kaduntallaaja tuskin edes tunnistaa.

Nyt Ruotsissa on kyllästytty sikäläiseen kokkiohjelma-kulttuuriin, sillä verkossa on julkaistu hieman poikkeuksellinen kokkausvideo. Regular Ordinary Swedish Meal Time -videoiden tuoreimmassa jaksossa angstinen ruotsalaismies nähdään ensin shoppailemassa ja sitten kokkailemassa omaan erikoiseen tyyliinsä. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Tuoreimmassa jaksossa työn alla on possua makaronilla. Lihaa, voita, suolaa ja maitoa kuluu kiitettäviä määriä. Suuri osa niistä menee tosin harakoille. Tuloksena on pastasta ja porsaanlihasta koostettu ”äijäannos”.