Ruotsalaisnaiset yrittivät itsemurhaa realityohjelmassa – ei lasten silmille

Nettivideot · Stara.fi

Takavuosina poliisin työtä voitiin seurata Suomessa televisiosta lähinnä Poliisi-tv:n kehittämistä Poliisin matkassa -raporteista, mutta viime vuosina samoilla linjoilla ovat jatkaneet esimerkiksi Poliisit ja Lainvalvojat. Britanniassa tämänkaltaisilla realitysarjoilla on jo pitkät perinteet, ja siellä parin vuoden takainen tapaus on noussut arkistoista uudelleen otsikoihin.

HUOM! Tässä artikkelissa viitattu video sisältää voimakasta materiaalia, eikä videota ole tarkoitettu lasten silmille.

Brittiläisen Motorway Cops -realityohjelman kuvauksissa oltiin vuonna 2008 tallentamassa aluksi varsin normaalilta näyttänyttä rutiinioperaatiota, kun tilanne sai uskomattoman ja traagisen käänteen. Poliisit olivat pysäyttäneet moottoritien laitaan kaksi Värmlandista kotoisin olevaa ruotsalaista naista, kaksoset Ursula ja Sabina Erikssonin. Molemmat yrittivät kuitenkin pian riistää henkensä. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Tilanne vaikutti olevan rauhallinen, kunnes toinen naisista juoksi yllättäen moottoritielle ja rekan eteen. Rekka ei ehtinyt jarruttaa, joten poliisit olettivat heti hänen menehtyneen renkaiden alle ja kutsuivat apuvoimia. Hetken kuluttua myös toinen naisista ryntäsi tielle ja jäi puolestaan henkilöauton alle. Toinen uskomaton käänne nähtiin, kun toinen pahoin loukkaantuneista naisista raivosi, kiroili ja sylki poliiseja kasvoille. Molemmat naiset selvisivät hengissä, mutta Sabina tuomittiin myöhemmin vankeuteen taposta. Naisten uskomattomasta tarinasta saisi tehtyä jopa elokuvan, ja siitä voi lukea lisää tästä.

Kuva: Motorway Cops