Leffatähti suututti naapurinsa – virtsailee pihamaalleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuja elokuvia ja televisiosarjoja tähdittänyt sekä tuottanut Ashton Kutcher on tällä hetkellä uransa huipulla. Kutcher ja Natalie Portman nähdään seuraavaksi elokuvassa No Strings Attached. Elokuva saa juuti ensi-iltansa maailmalla. Nyt Ashton on kuitenkin otsikoissa toisenlaisissa merkeissä.

Ashton itse nimittäin paljasti Jay Lenon haastattelussa nolon tilanteen, josta hänen naapurinsa suivaantuivat toden teolla. Hänellä on nimittäin tapana virtsata omaan puutarhaansa. Naapurit eivät kehdanneet tulla paheksumaan asiaa kasvokkain, vaan sen sijaan he lähettivät Kutcherille kirjeen. Siinä he totesivat, että Los Angelesissa on kiellettyä virtsata toisen pihalle.

– Minä olin ihan että ei pidä paikkaansa! Minä nimittäin virtsasin minun omalle pihalleni. Luulen, että tästä tulee vielä lakijuttu, Ashton kertoi.

E! Online -julkaisun haastattelema Kutcher kertoi äskettäin, että uskottavan seksin näyttelemisessä No Strings Attached -elokuvassa oli paljon erilaisia haasteita. Seksiä harrastettiin tuntemattoman henkilön kanssa, ja kymmenet ihmiset näkivät sen.

– Viisikymmentä ihmistä katseli meitä, ja olin jonkun sellaisen kanssa jota en tuntenut. Tässä elokuvassa rakastelu Natalie Portmanin kanssa piti olla upeaa ja hauskaa. Olotila piti olla miellyttävä kaikille osapuolille. Kaiken tämän yhteensovittaminen loi kuitenkin suuret paineet. Seksistä on vaikea tehdä humoristinen kokemus tällaisessa tilanteessa, mutta toivottavasti onnistuimme, Ashton Kutcher kertoi E! Online –julkaisulle.