Regis Philbin kouri naistähden takapuolta

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin televisiojuontajiin jo vuosikymmenien ajan lukeutunut Regis Philbin ilmoitti viime viikolla eroavansa nykyisestä pestistään. Yllättävän ratkaisunsa syyksi mies kertoi tuotantoyhtiön kaavaileman palkan alennuksen. Nyt Hollywoodissa on kuitenkin esillä toinenkin teoria.

Noin 20 miljoonaa dollaria vuodessa ansaitseva juontajatähti nähtiin nimittäin äskettäin haastattelemassa kovassa nousussa olevaa naispuolista hiphop-tähteä Nicki Minajia. Aamuohjelmassa nähtiin myös artistin esitys, jonka jälkeen Regis suuntasi haastattelemaan neitokaista. Samalla hän pääsi ihastelemaan Nickin vaatetusta ja tuli samalla kourineeksi myös Minajin takapuolta, eikä edes yrittänyt peitellä sitä.

Katso video tästä tai artikkelin yltä. Kouriminen nähdään ajassa 3:40. Sen epäillään olevan osasyy päätökseen irtisanoutumisesta. Sittemmin Regis Philbin on antanut managerilleen Jim Griffinille potkut.