Seksikäs Beyonce palaa elokuvatähdeksi – sai pääroolin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Monimiljonääri ja supertähti Beyonce Knowles on naimisissa maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutuvan Jay-Z:n kanssa. Joulua juhlittiin tähtipariskunnan kotona muiden muassa laukkujen avulla, sillä Jay-Z oli ostanut vaimolleen 350.000 dollarin edestä käsilaukkuja joululahjaksi.

Laulajakaunotar Beyonce on nyt mukana ohjaajatuottaja Clint Eastwoodin uusimmassa elokuvassa. Mies filmaa uudelleen A Star Is Born –elokuvan, ja Beyoncelle annettiin elokuvan päärooli. Alkuperäinen elokuva on vuodelta 1937, mutta siitä on tehty vuosikymmenien mittaan pari uutta versiota. Näissä esiintyivät Judy Garland ja Barbra Streisand. Uusimpaan elokuvaan Beyoncen lisäksi ovat ehdolla Socialite Life –julkaisun mukaan Will Smith, P. Diddy, Eddie Murphy, Robert Downey Jr. ja John Hamm.

Beyonce Knowles antoi 4.joulukuuta 41-vuotta täyttäneelle miehelleen upean syntymäpäivälahjan. The Sun -lehti kertoo miehen ajelevan nyt nimittäin uunituoreella Bugatti Veyron Grand Sport -autolla, jonka hinnaksi on ilmoitettu reilut kaksi miljoonaa dollaria. Kyseistä autoa kehuskellaan maailman nopeimmaksi, joten Jay-Z:n täytynee olla varovainen välttyäkseen sakoilta ja onnettomuuksilta.

Auton tarkoitus ei ole olla vain koriste-esine, sillä Jay-Z aikoo ajaa sillä koko loppuelämänsä ajan. Miehellä on ennestään autotallissa Maybach 62S, Ferrari F430 Spider ja Pagani Zonda Roadster. Hänellä on myös omistuksessaan amerikkalaisten moottoreiden jättiläinen ja suurlähettiläs GMC.