Johanna Tukiainen naureskeli avioliittonsa kestävyydelle: ”Se olisi tarkoitus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohublondi Johanna Tukiainen ihmetytti viime vuonna ilmaantumalla Nelosen Maria-ohjelman haastatteluun hieman vähemmän mairittelevissa meikeissä. Hänen kuvansa levisivät tuolloin nopeasti myös amerikkalaisiin viihdelehtiin.

Tänään selvästi laihtunut Johanna Tukiainen vieraili jälleen Maria-ohjelmassa, kun sarjan uusi tuotantokausi alkoi. Tukiainen kommentoi haastattelussa luonnollisesti myös tulevia talvihäitään. mukana haastattelussa oli myös tuleva aviomies Arto Länsman. Kysyttäessä heidän suhteensa kestävyydestä Johanna purskahti nauramaan.

– Se on tarkoitus aina… Jos ihminen menee naimisiin, niin sit mennään kerran elämässä. Musta olis hyvä, että edes ensimmäisissä häissä olis valkoinen puku. Sit toisella, kolmannella ja neljännellä kerralla voi olla toisenvärinen puku, Johanna Tukiainen kommentoi.

Maria tiedusteli Tukiaiselta suoraan myös onko häissä kyse vain julkisuustempusta.

– Mun ei tarvi tehdä mitään mediatemppuja, koska mä oon muutenkin niin tunnettu, Tukiainen kommentoi.