Megabändin laulaja tunnusti rattijuopumuksen – joutuu vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lukuisia viihdemaailman tähtiä on tuomittu vankilaan erityisesti rattijuopumuksista, pahoinpitelyistä aseista ja huumeista. Viime viikolla oli vuorossa Mötley Crue -yhtyeen laulaja Vince Neil, joka passitettiin oikeuteen rattijuopumuksesta. Nyt Neil on tunnustanut syyllisyytensä.

Laulaja jäi kiinni 27. kesäkuuta ajettuaan juovuksissa Lamborghini-urheiluautollaan Las Vegasissa 60 mailin nopeudella 45 mailin alueella. Viime viikolla Vince Neil kiisti vielä kaikki syytteet, mutta nyt hän on lopulta tunnustanut. Hän selvinnee kahden viikon vankilatuomiolla, jonka suorittaminen alkaa 15. helmikuuta. Sen jälkeen hän on vielä toiset kaksi viikkoa kotiarestissa.

Tuomion myötä lehdistössä on nostettu esiin Neilin aikaisempia rötöksiä, joista yksi on suomalaisille liiankin tuttu. Hanoi Rocks -yhtyeen englantilainen rumpali Nicholas ”Razzle” Dingley kuoli nimittäin vuonna 1984 Kaliforniassa tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa juovuksissa ollut Vince Neil ajoi kolarin.