Martina Aitolehden rintoja kosketeltiin televisiossa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion Puoli seitsemän -ohjelmassa nähtiin taannoin vauhdikas tempaus, kun Duudsonien Jukka Hilden riisui housunsa suorassa lähetyksessä ja tuli siten esitelleeksi sukukalleuksiaan. Eilen ohjelmassa vilahtivat eroamassa olevat Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen.

Heidät nähtiin Nenäpäivä-sketsissä, jossa näyttelijä Minna Kivelä päätyi koskettelemaan ja analysoimaan Martinan rintoja käsikopelolla. Ohjelman juontaja Mikko Kekäläinen tiedusteli studiossa Kivelältä miltä kohujulkkiksen silikonit olivat tuntuneet.

– Ylikypsiltä persikoilta ja tosi kivalta tuntui. Sketsiä tehtäessä Martina sanoi, että tottakai kauneusleikkauksista voi puhua ja rintoihin saa koskea. Mielestäni se on hyvän huumorin merkki, Kätevä emäntä -sarjasta ja Drag King -hahmoistaan tuttu Minna Kivelä kertoi.

Ohjelman voi katsoa verkosta Yle Areenassa tästä linkistä. Martinan rintasketsi alkaa kohdasta 30:13.

Martina Aitolehti

Kuva: Yleisradio