Jessican nolo treenivideo vuotamassa julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti, näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä painonsa nousujen ja laskujen merkeissä. Viime aikoina hän on poseerannut jälleen hieman solakampana kaunottarena. Nyt tulossa on oikeuskiista takavuosien treenivideosta.

Jessica Simpson tähditti vuonna 2005 Speedfit-yhtiön treenivideota, jonka julkaisemisen hän sai viime vuonna kiellettyä oikeudessa. Videolla Jessica asetetaan hänen mukaansa noloihin tilanteisiin ja hänelle esitetään hämmentäviä kysymyksiä. Yhtiö joutui maksamaan Simpsonille 50.000 dollarin korvaukset. Nyt video on kuitenkin vuotamassa sittenkin julkisuuteen. Radar Online -julkaisun mukaan Ed Meyer -niminen liikemies väittää nyt ostaneensa oikeudet videoon Alex Astileanilta. Hänen tarkoituksenaan on leikata video uudelleen ja julkaista se myyntiin.

Uuden omistajan mukaan newyorkilaisen tuomioistuimen päätös estää videon julkaiseminen ei vaikuta hänen omistamaansa videoon. Hän aikoo nimittäin julkaista videon Kaliforniassa. Samalla hän sivalsi Simpsonia todeten, että tämä olisi pysynyt hoikkana mikäli olisi noudattanut oman treenivideonsa ohjeita.