Teinipoppari lähetti topless-kuviaan tyttöystävälle – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien pikkutyttöjen idoli ja päiväunien kohde. Monien fanien sydämet kuitenkin särkyivät, kun idoli ryhtyi seurustelemaan kollegansa Selena Gomezin kanssa. Pari on ikuistettu jo useita kertoja yhdessä.

16-vuotias Justin Bieber ja 18-vuotias Selena Gomez on nähty julkisuudessakin hempeissä tunnelmissa. Tällä kertaa Justin on lähetellyt rakkaalleen kuvaviestejä kuvaussession tiimellyksessä. X17-julkaisun saamien tietojen mukaan Justin joutui riisumaan kuvauksissa paitansa, ja sen jälkeen mies otti itsestään kuvia ja kertoi lähettävänsä ne tyttöystävälleen.

– Hän oli todella söpö lähettäessään viestejä. Hän ei maininnut Selenaa nimeltä, mutta me tiedämme kyllä kuka se oli, lähde kertoi julkaisulle.

Justin Bieber nähdään pian myös valkokankaalla. Never Say Never -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 11. helmikuuta. Äskettäin selvisi, että Justin Bieber maksaa parturikäynnistään peräti 750 dollaria kerralta. Tämä tekee parturilaskuksi 1.500 dollaria kuukaudessa ja 18.000 dollaria vuodessa.