Kate Moss keikisteli pikkuhoususillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Moss oli äskettäin otsikoissa uuden kuntosalinsa takia. Kuntosalilla käyminen ja sen omistaminen ei varsinaisesti ole ihme, sillä monilla julkkiksilla on nykyisin oma sali. Mossin ostoksen tekee hurjaksi se, että naisen salilla on hintaa noin 1,1 miljoonaa euroa. Nyt huippumalli viettelee videolla.

Kyseessä on italialaisen Vogue-lehden työstämä video, jossa Kate Moss nähdään rintaliiveissä ja pienessä hameessa. Hän nostelee niitä ylös paljastaen lisää yksityiskohtia upeannäköisestä vartalostaan. Valkoiset pikkuhousut, stay-upit ja pinkit korkokengät viimeistelevät seksikkään tyylin. Videossa kuullaan Los Angelesista kotoisin olevan laulajan, Evan Voytasin, kappale Tomorrow Night We’ll Go Anywhere.

Kate Moss nähtiin muutama päivä sitten kuvagalleriassa märkänä suihkulähteessä. Sitä ennen mallikaunotar oli Love Magazine -lehden kansikuvassa keskellä intohimoista suudelmaa malli Lea T.:n kanssa. Moss työstää parhaillaan albumiaan miesystävänsä Hincen kanssa. Hince on Kills-yhtyeen kitaristi, joten ammattitaitoa löytyy.

Katherine ”Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainoskampanjasopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota, ja Mossia ja hänen vanavedessään tulleita uusia malleja alettiin kutsua termillä heroin chic. Se tarkoitti passiivista, huumeaddiktoituneen näköistä ulkomuotoa. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.