Kohujulkkis Martina Aitolehti avautui erostaan: ”Elämä jatkuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehestään Esko Eerikäisestä taannoin eronnut Martina Aitolehti paljasti viime keskiviikkona julkaisevansa poplevyn. Laulajan uralle siirtyvä Aitolehti on tehnyt levytyssopimuksen Universal Music levy-yhtiön kanssa, joka julkaisee kohujulkkiksen kevyttä dancepoppia sisältävän levyn.

Viime aikoina Aitolehti on ollut paljon otsikoissa riitaisan eronsa vuoksi. Kohujulkkis ei itse ole eroaan julkisuudessa paljon ruotinut, mutta avautui vihdoin erostaan tänään vieraillessaan MTV3 -kanavan Korkojen kera -ohjelmassa.

– Kahden ihmisen tiet erkanivat. Me ei oltu toisillemme luodut. Tosi surullista. Mut näin kävi ja se voi tapahtua ihan kenelle tahansa meistä. Nyt se kävi mulle ja Eskolle, Aitolehti kommentoi eroaan Korkojen kera -ohjelmassa.

– Ihmiset oli tottunut näkemään meidät niin idyllisenä ja unelmaperheenä, joka ei koskaan eroa ja rakastaa. Ihmisten oli niin helppo samaistua meihin just sen takia, että oli onnellisuutta, oli riitoja oli lapsia. Että kaikki tavallaan oli niinkuin kaikilla muillakin, niistä kaikista oikeista ongelmista puhumatta. Mut näin kävi. Elämä jatkuu. Ei tää kivaa ole, mutta kyllä tästä noustaan, Aitolehti avautui.

Kansainvälisestä pop-urasta haaveileva Aitolehti esitti ohjelmassa myös tulevalta levyltään ensimmäiseksi singleksi valitun 9 Digits -kappaleen. Aitolehden dancelevy julkaistaan maaliskuun lopulla.