Avril Lavignen uusi tyyli ihastuttaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne vahvisti tammikuun alussa julkaisevansa pian uuden albumin. Goodbye Lullaby! –niminen albumi sisältää singlen What The Hell, ja kappaleesta on julkaistu äskettäin myös uusi musiikkivideo. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Kyseinen single on saanut fanit ihastelemaan laulajattaren uutta tyyliä. Lavigne kertoo nyt tyylimuutoksestaan tarkemmin ET Online -julkaisulle.

– What The Hell –kappaleeni on popin ja rockin sekoitus. Se on samalla myös rento kesäbiisi, ja haluan sen tuovan iloisen fiiliksen jokaiselle sitä kuuntelevalle. Kyseessä on vanha kappale, sillä olen tehnyt sen jo monia vuosia sitten. En ole vain julkaissut albumeja muutamaan vuoteen, joten minä ja tiimini ajattelimme sen sopivan uuden levyn imagoon. Tämä on uutta minua, Avril Lavigne kertoi ET Online –julkaisulle.

Äskettäin Avril Lavigne kertoi haluavansa olla uusi Madonna. Supertähden esittämät kappaleet ovat pitäneet pintansa jo monien vuosikymmenien ajan, ja tämä on myös Lavignen päämäärä oman tuotantonsa suhteen. Madonnan albumeja on myyty noin 140 miljoonaa kappaletta.

26-vuotiaan Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa.