Kun fanitus menee liian pitkälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa tyttö oli viillellyt käteensä tekstin ”JB I Love”.

Monien mielestä itsensä viilteleminen meni jo aivan liian pitkälle, kun kyseessä oli kuitenkin vain artistin fanitus. Neitokainen ei ollut kuitenkaan ainoa, joka laittoi ”itsensä peliin” idolinsa puolesta. Maailmalta on nimittäin löytynyt myös aikuinen mies, joka on tatuoinut Bieberin kasvot reiteensä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Belieber-julkaisu.

Laulamisen ohella Bieberiltä löytyy myös bisnestaitoja, sillä muiden muassa Bieberin kynsilakkamallisto, hajusteet ja t-paidat ovat tuottaneet hänelle ja lähipiirille jo suuria summia rahaa. Hiphop-tähdistä erityisesti Usher on toiminut Justinin mentorina alusta saakka.