Lauren Alaina lauloi American Idol -tuomarit kyyneliin

Nettivideot Viihdeuutiset · Niina Niskanen

American Idol -televisio-ohjelma on tuonut lähivuosien aikana monia uusia tähtiä julkisuuteen. Ohjelma perustuu brittiläiseen Pop Idol -formaattiin ja sen on kehittänyt Simon Fuller. Yksi ohjelman tuomareista on ollut Simon Cowell. Tänä vuonna raadissa nähdään Randy Jackson, Jennifer Lopez ja Steven Tyler.

Voittoon ovat menneinä vuosina kyenneet muiden muassa Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Taylor Hicks, Jordin Sparks, David Cook ja Kris Allen. Uusin kausi starttasi Yhdysvalloissa 19. tammikuuta, ja nyt koelaulajien joukosta on löytynyt voittajasuosikki. 15-vuotias Lauren Alaina hiljensi tuomarit laulaessaan Faith Hillin Like We Never Loved At All –kappaletta. Jennifer Lopez kuivaili kyyneleitä tytön koelaulun jälkeen, ja myös kahdella muulla tuomarilla oli vaikeuksia hillitä itseään. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

American Idol -ohjelmaa seuraa tällä hetkellä noin 40 miljoonaa kotikatsojaa. Steven Tylerin mukaan Lauren Alaina saa kaikki nämä katsojat itkemään upealla esityksellään. Mies uskoo Laurenin olevan mahdollinen voittaja nuoresta iästään huolimatta. Randy Jackson kehui teinitytön olevan paras kaikista päivän mittaan nähdyistä ja kuulluista osallistujista. Lauren Alaina liikuttui ohjelmassa myös itse, sillä hänen esityksensä oli omistettu Holly-serkulle. Serkku oli parantunut vakavasta syövästä, mikä kosketti tuomaristoa. He pyysivät Hollyn seuraamaan Laurenin esitystä, ja myöhemmin myös Laurenin perhe pääsi mukaan studioon.