Martina Aitolehden sooloura – JS16 paljastaa totuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että salarakkaana tunnetuksi tullut Martina Aitolehti tekee paluun musiikkimarkkinoille. Aiemmin kollegansa Marika Fingerroosin kanssa levyn julkaissut Aitolehti tekee nyt soolouraa, ja käyttää parhaillaan avioeroaan markkinointikeinona.

Martina soolouran ensimmäinen single 9 Digits julkaistaan 28. tammikuuta, ja kokonainen albumi päätyy kauppoihin myöhemmin. Levy-yhtiön tiedotteiden mukaan albumin tekijätiimissä on ollut myös muiden muassa oman soolouransa sekä Daruden ja Bomfunk MC’sin taustalla toiminut Jaakko ”JS16” Salovaara.

Nyt Salovaara on kommentoinut Martinan levyä Ilta-Sanomille. Hän on levy-yhtiön kanssa hieman eri linjoilla osuudestaan projektiin. Salovaara kertoi nimittäin Ilta-Sanomille, että ei ole ollut varsinaisesti mukana levyn tekemisessä, vaan ainoastaan yksi hänen kappaleistaan on sattumalta ja kiertotietä päätynyt Martinan levylle.

– Levyllä on yksi kappale jossa olen säveltäjänä. Biisi on nimeltään Caleidoscope ja se on sävelletty yhdessä erään saksalaisen laulunkirjoittajan kanssa. Lähetimme sen Saksan Universalille, josta biisi on kulkeutunut Suomen Universalille ja Aitolehden levylle, Salovaara kertoi Ilta-Sanomille.