Vanilla Ice realityohjelman uusin uhri: ”Verta oli kaikkialla”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hiphop-artisti Vanilla Ice oli taannoin otsikoissa vanhan suhteensa takia. Tähti paljasti olleensa parisuhteessa Madonnan kanssa 1990-luvun alussa. Nyt Vanilla Ice on mukana Dancing on Ice -ohjelmassa. Ohjelmaan valitut julkkikset treenaavat taitoluistelua ammattilaisten kanssa. Kisapari muodostuu täten julkkiksesta ja ammattilaisesta, ja parit kisaavat toisiaan vastaan monimutkaisten ohjelmanumeroiden avulla.

Hiphop-tähti Vanilla Ice oli äskettäin harjoittelemassa jäällä parinsa Katie Stainsbyn kanssa. Artisti teki valitettavasti virheen jäällä, mikä ei päättynyt hyvin. Vanilla Ice kaatui ja hän löi päänsä pahasti. Miehen silmäkulma aukesi ja veri valui vuolaana virtana jäälle. Vanilla Icen pari, ammattiluistelija Katie Stainsby, oli todella kauhuissaan tilanteesta. Artisti itse oli tajuttomana kolme minuuttia. Tähti kiidätettiin sairaalaan, jossa lääkärit totesivat hänen saaneen vakavan aivotärähdyksen.

– Katie oli kauhuissaan. Hän sai minut ylös, enkä ymmärtänyt aluksi tapahtunutta. Verta oli kaikkialla. Olo oli aivan kuin junan alle jääneellä. Nilkkani on myös vaurioitunut. Seuraava jakso tulee televisiosta sunnuntaina, mutta minä en välttämättä pysty esittämään siinä omaa kisaesitystäni, Vanilla Ice kertoi The Sun -lehdelle.

Vain muutama päivä aiemmin saman realityohjelman kuvauksissa loukkaantui vakavasti saippusarjojen tähti Jennifer Metcalfe. Hän sai harjoituksissa viiltävän terävän luistimen jalkaansa, ja siihen syntyi valtava haava. Verenvuoto oli massiivinen, ja televisiotähti kiidätettiin nopeasti sairaalaan.

Robert ”Vanilla Ice” Van Winkle on 43-vuotias yhdysvaltalainen hiphop-tähti. Miehen debyyttialbumi Hooked ilmestyi vuonna 1989. Ice Ice baby –hittisingle vei hänet nopeasti musiikkimaailman huipulle, sillä se oli ilmestyessään Billboard-singlelistan kärjessä. Myöhemmin tähti yritti itsemurhaa. Yrityksen jälkeen hän muutti musiikkityyliään, ja levytti nimellä Van Winkle. Vanilla Ice julkaisi Vanilla Ice Is Back! -levynsä vuonna 2008. Tänä vuonna hän on aikeissa julkaista uuden WTF-albumin 31. tammikuuta.