Anne Hathawayn tyylitaju petti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on edelleen noususuunnassa. Äskettäin nainen valittiin ensi vuonna valmistuvan Batman-elokuvan uuteen The Dark Knight Rises -nimiseen jatko-osaan kissanaisen rooliin. Kyseistä roolia tavoittelivat myös Hollywood-kaunottaret Jessica Biel ja Keira Knightley.

Seksikkäimpien julkkisten joukkoon viime vuonna äänestetty Hathaway on yleensä totuttu näkemään julkisuudessa huoliteltuna ja tyylikkäänä, mutta tuoreimmat kuvat näyttelijättärestä todistavat, että suurillakin tähdillä tyyli on välillä hukassa.

Uusinta Rio -animaatioelokuvaansa mainostamassa ollut tähti ilmestyi nimittäin elokuvansa markkinointitilaisuuteen varsin erikoisessa asussa. Näyttelijättären yllä nähtiin mustat valkoisilla pilkuilla höystetyt hampsuhousut yhdistettynä villapaidalta näyttäneeseen raitapaitaan. Tähden kaulassa komeili lisäksi erikoinen kaulakoru.

Anne Hathaway nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Love and Other Drugs. Nainen on urallaan tähdittänyt pääosia muiden muassa leffoissa Paholainen pukeutuu Pradaan sekä Rachel Getting Married, josta näyttelijätär oli ehdolla jopa Oscarin saajaksi. Hathawayn seuraava suuri esiintyminen nähdään helmikuun lopulla, jolloin näyttelijätär juontaa tämän vuoden Oscar-gaalan yhdessä kollegansa James Francon kanssa.