Täydellisen naisen rinnat pullistelivat pikkumekossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjassa näyttelevä Eva Longoria erosi taannoin yllättäen aviomiehestään Tony Parkerista. Nyt näyttelijätär on jo uusien romanssihuhujen keskellä, sillä hänen huhutaan seurustelevan kollegansa Penelope Cruzin pikkuveljen Eduardo Cruzin kanssa. Lehtitietojen mukaan Eduardo on yöpynyt Evan luona jo useita kertoja. Kaksikko on myös nähty romanttisella päivällisellä yhdessä.

Ainakaan valokuvien perusteella Eva Longoria ei näytä ihan vielä olevan uuden onnensa kukkuloilla, sillä tuoreimmissa tähdestä otetuissa kuvissa nainen näyttää lähinnä apealta. Täydelliset naiset -sarjan kuvauksissa napatuissa kuvissa huomion varastaa kuitenkin näyttelijättären kasvojen sijaan hänen erittäin avonainen kaula-aukkonsa. Puna-valkoiseen pikkumekkoon pukeutuneen Longorian rintavarustus näyttää syvään uurretussa asussa vielä entistäkin uhkeammalta.

Eva Longorian avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa päättyi taannoin, kun Eva löysi miehensä kännykästä seksiviestejä Parkerin joukkuetoverin vaimolta. Longorian elämässä on ollut muitakin vaikeuksia viime aikoina, sillä tähden Las Vegasissa sijaitseva Eve-klubi sekä ruokaravintola Beso haettiin molemmat pari viikkoa sitten konkurssiin.