Miley Cyrus on maailman huonoin roolimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on nostattanut kulmakarvoja urallaan jo lukuisia kertoja, kun hänen esiintymisensä ja esiintymisasunsa ovat olleet monien mielestä aivan liian seksikkäitä teini-ikäiselle tähdelle ja miljoonien nuorten roolimallille.

Nyt Miley on saavuttanut jälleen yhden nimityksen, joka ei tosin ole kovinkaan mairitteleva. Hänet on nimittäin nimetty maailman huonoimmaksi roolimalliksi. Kaiken lisäksi nimitys tuli nyt jo toisen kerran peräkkäin. 9 – 15-vuotiaille suunnatun äänestyksen järjesti AOL-yhtiö Yhdysvalloissa. Cyrus sai 99.000 annetusta äänestä peräti 58 prosenttia, joten voitto oli selkeä.

18-vuotias Miley Cyrus on viime aikoina kertonut julkisesti haluavansa päästä irti teinitähden pehmeästä imagosta, ja sen eteen hän onkin tehnyt kovasti työtä. Hän aiheutti kohua jo 15-vuotiaana julkaistuaan itse seksikkäitä kuvia itsestään ja poseeraamalla yläosattomissa Vanity Fair -lehden kuvissa. Cyrus joutui myöhemmin pyytämään kuvia julkisesti anteeksi.