Paris Hilton pulleampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on tehnyt jälleen paluun mallimaailmaan. Hilton nähtiin toissapäivänä Brasiliassa muotinäytöksen catwalkilla esittelemässä muotiluomuksia näytöksen vierailevana mallina.

Hiltonin ulkomuoto on kuitenkin herättänyt ihmetystä, sillä jopa sairaalloisen laihana ennen pidetty nainen esiintyi nyt catwalkilla pulleampana kuin koskaan. Hilton näyttää saaneen selvästi enemmän lihaa luidensa ympärille sitten tähden viime bikinikuvien. Tervettä pyöreyttä saanut tähti näytti lavalla kuitenkin itsevarmalta langanlaihojen mallien joukossa.

Hilton oli viime vuonna paljon julkisuudessa huumesekoilujensa vuoksi. Lyhyen ajan sisään tähti jäi kiinni huumeiden hallussapidosta niin kotimaassaan Yhdysvalloissa kuin useissa muissakin maissa. Myös Hiltonin nykyinen poikaystävä Cy Waits on sekaantunut huumeisiin, sillä mies jäi viime kesänä kiinni huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta. Waitsia vastaan on nostettu syyte ja miestä saattaa odottaa jopa neljän vuoden vankeusrangaistus, mikäli hänet todetaan oikeudessa syylliseksi.