Rihannan oma topless-kuva päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna on edelleen aktiivisesti otsikoissa monistakin syistä, mutta erityisesti hänen suhdekuvionsa ovat joutuneet viime aikoina tarkastelun kohteeksi. Nyt hän on kuitenkin otsikoissa nakukuviensa merkeissä.

Pari vuotta sitten Rihanna nähtiin yksityisissä pornokuvissa, kun hän oli itse kännykkäkameralla itsestään alastonkuvia. Kuvat päätyivät kuitenkin julkisuuteen ja aiheuttivat skandaalin. Nyt Rihanna on jälleen vastaavissa kuvissa, mutta tällä kertaa hänellä on sentään pikkuhousut jalassa. Pienenpienet pikkuhousut ovat tosin osittain läpikuultavat.

Rihanna on pian mukana paljastuskirjassa, jossa luvataan paljastaa Hollywoodin homoravintoloiden tarkimmin varjellut salaisuudet. Natajah Burton kertoo Low Down Dirty Shame -kirjassaan tutustuneensa aikoinaan Rihannaan ja harrastaneen tämän kanssa lesboseksiä.

– Rihanna oli yksi syy ryhtyä kirjoittamaan tätä kirjaa. Ihmiset olisivat shokissa jos tietäisivät mitä minä olen nähnyt nykypäivän suosituimmista julkkiksista, Burton kertoi MediaTakeout-julkaisulle.