Tunnistatko heidät? Tältä supertähdet näyttivät ennen läpimurtoaan – katso harvinaiset kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aika ajoin julkisuuteen päätyy ennennäkemätöntä kuvamateriaalia nykyisistä ja menneistä julkkistähdistä. Erityisen paljon mielenkiintoa aiheuttavat yleensä kuvat, joissa supertähdet nähdään ennen läpimurtoaan.

Nyt verkossa on jälleen julkaistu kuvagalleria, jossa on mukana suurehko määrä maailmankuulujen superjulkkisten kuvia ajalta ennen supertähteyttä tai sen alkutaipaleelta. Osa kuvista lienee ainakin tähtien faneille tuttuja, mutta mukana on myös tuoretta materiaalia. Katso kuvagalleria tästä.

Kuvissa nähdään muiden muassa miltä Nirvana-yhtyeen Kurt Cobain, näyttelijä John Travolta, laulaja Elvis, näyttelijä-poliitikko Arnold Schwarzenegger, artisti Jimi Hendrix, näyttelijä Robert De Niro ja monet muut tähdet.