Suomalainen Angry Birds -peli yhteistyöhön Hollywood-elokuvan kanssa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin lukeutuva Hollywood-studio Twentieth Century Fox ja suomalainen Rovio Mobile Oy ovat julkistaneet ainutlaatuisen yhteistyökumppanuuden, joka yhdistää Angry Birds -pelin kevään animaatioelokuvatapaukseen RIO.

Rovio Mobilen maailmanlaajuiseksi pelisensaatioksi kohonnut mobiilipeli Angry Birds ja Twentieth Century Foxin odotettu 3D-animaatioelokuva RIO lyöttäytyvät yhteen luodakseen uuden pelin, jonka nimeksi tulee Angry Birds RIO. Asiasta kertoivat perjantaina Rovio Mobilen toimitusjohtaja Mikael Hed ja Twentieth Century Foxin uusmedian ja digitaalisen jakelun johtaja Peter Levinsohn. RIO-elokuva saa maailmanensi-iltansa elokuvateattereissa 15. huhtikuuta 2011.

– Angry Birds RIO on todellinen unelmakumppanuus mobiilisovellukselle ja suurelle studioelokuvalle, ja yhteistyö Foxin kanssa on ehdottomasti kiinnostavin yhteisprojekti, jossa Angry Birds on tähän mennessä ollut mukana. Yhteistyö laajentaa kahden suuren viihdebrändin rajoja, Mikael Hed kertoi.

Angry Birds RIO -pelissä alkuperäiset Angry Birdsit kidnapataan ja kuljetetaan Rion taianomaiseen kaupunkiin, missä ne karkaavat sieppaajiltaan ja lähtevät pelastamaan ystäviään Bluta ja Jeweliä – kahta harvinaista ara-papukaijaa, jotka ovat Foxin animaatioelokuvan RIO päätähdet.