Karl Largefeld riisui muusansa alastomaksi – julkaisi kuvat netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmakuulu saksalainen muotisuunnittelija Karl Lagerfeld on noussut otsikoihin viime vuosina muiden muassa haukuttuaan maailman menestyneimpiä supermalleja. Tällä kertaa hän on kuvannut miespuolisen muusansa rohkeisiin alastonkuviin.

Lagerfeld on ikuistanut miesmalli Baptiste Giabiconin useisiin alastonkuviin poseeraamassa täysin ilkosillaan muiden muassa kamera kädessään. Kuvat on nyt julkaistu Interview-lehdessä. Verkkoon päätyneissä versioissa Giabiconin intiimi ruumiinosa on kuitenkin peitetty mustalla palkilla.

Babtiste on nykyisin yksi muotimaailman halutuimpia miesmalleja, ja hän on poseerannut monien muotimerkkien, esimerkiksi Chanelin ja Fendin, kampanjoissa. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin Karl Lagerfeldin luottomiehenä.

Taannoin Karl Lagerfeld hyökkäsi saksalaisen huippumalli Heidi Klumin kimppuun sanallisesti. Hän väitti ettei juuri kukaan muotialalla tunne Klumia ja kritisoi tämän olevan liian lihava ja isorintainen catwalk-malliksi. Samaan aikaan Heidi Klum oli Forbes-lehden mukaan maailman toiseksi eniten ansaitseva supermalli 16 miljoonaa dollarin vuosituloillaan. Hänen edellään oli ainoastaan Gisele Bundchen.