Courtney Loven muodonmuutos ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Sittemmin Courtney on kuitenkin jatkanut omien paljastuskuviensa julkaisemista. Mukaan mahtui myös kuvia, joissa hän suuteli toista naista varsin intiimeissä tunnelmissa. Viime torstaina Courtney Love kuvattiin hieman vähemmän mairittelevassa kunnossa hänen ollessaan juhlimassa Lontoossa. Neitokainen ei ollut nimittäin aivan edustavimmillaan, ja kaiken lisäksi hän oli kolhinut jalkaansa verta vuotavan haavan.

Taannoin rokkari joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Rokkari lainasi korvakorut, rannerenkaan ja kaulaketjun, mutta palautti vain rannerenkaan. Muut Love väitti kadottaneensa. Koruyhtiön mukaan lainaaja on vastuussa koruista. Oikeudenkäynti ei ole vielä alkanut.