Eva Longorian avioero astui voimaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Täydelliset naiset -televisiosarjassa näyttelevä Eva Longoria erosi taannoin yllättäen aviomiehestään Tony Parkerista. Kaunottaresta napattiin äskettäin tuoreita kuvia Täydelliset Naiset –sarjan kuvauksissa. Kuvissa Longoria vaikuttaa sangen apealta, vaikka näyttelijättären rintavarustus on syvään uurretussa asussa entistä uhkeamman näköinen.

Nyt Eva Longoria on otsikoissa avioeronsa vuoksi. The Hollywood Gossip –julkaisun mukaan avioero on astunut virallisesti voimaan. Tony Parkerin asianajaja toimitti Parkerin allekirjoittamat avioeroon liittyvät asiakirjat oikeuteen perjantaina. Longorian asianajaja teki saman, ja nyt avioero on on käsitelty oikeudessa. Ero sujui loppuun asti rauhallisesti, vaikka sen pelättiin muuttuvan riitaisaksi. Eva Longoria on täten virallisesti vapaa nainen, ellei hän ole jo parisuhteessa Eduardo Cruzin kanssa.

Eduardo Cruz on Penelope Cruzin pikkuveli. Longoria on ollut kyseisen miehen takia paljon otsikoissa, sillä heidän on kerrottu viettäneen useita öitä yhdessä. Cruzin on nähty poistuvan Longorian kotoa vasta aamulla, mikä viittaisi suhteeseen. He olivat myös viime viikolla romanttisella päivällisellä. Eduardo Cruz yritti väistellä uteliaiden katseita poistumalla ravintolasta takaoven kautta, mutta epäonnistui yrityksessään.