Jack Nicholson myöntää: ”Naiset eivät enää halua minua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän linjan Hollywood-näyttelijä Jack Nicholson on viime vuosina pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa. 73-vuotias veteraaninäyttelijä hämmästytti muutama vuosi sitten paljastamalla olevansa edelleen seksuaalisesti hyvin viriili. Nyt eläke-ikäinen tähti on kuitenkin joutunut tunnustamaan, etteivät naiset enää kiinnostu hänestä niinkuin ennen vanhaan.

– Elämässäni oli aika, jolloin olin – oudosti kyllä – vastustamaton naisten silmissä. Se vaihe on nyt ohi ja se tekee minut surulliseksi, Nicholson tunnustaa Daily Mail -julkaisun mukaan.

Nicholson ei silti tunne itseään edelleenkään vanhaksi. Mies jatkaa nuorten naisten vikittelyä, sillä viime vuonna mies soitti itseään 44 vuotta nuoremmalla Jessica Simpsonille ja pyysi tätä treffeille. Julkisesti näyttelijä ei kuitenkaan enää kehtaa iskeä itselleen naisia.

– Olen edelleen villi sydämeltäni. En vain voi enää iskeä naisia julkisesti. En päättänyt tätä itse. Se ei vain tunnu oikealta enää tässä iässä, näyttelijä kertoo Daily Mail -lehdelle.

Jack Nicholson on yhdistetty vuosien varrelle moniin näyttelijättäriin sekä supermalleihin. Miehen kanssa ovat seurustelleet muiden muassa Lara Flynn Boyle, Anjelica Huston ja Michelle Phillips. Nykyisin vain harvakseltaan valkokankaalla nähtävän näyttelijän mittavan uran varrelle kuuluu menestyselokuvia kuten Yksi lensi yli käenpesän, Elämä on ihanaa ja Batman. Miehen tuorein rooli valkokankaalla oli viime vuonna elokuvassa How Do You Know.