Suosikkiyhtyeen laulaja tuli kaapista – miljoonat fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suosituimpiin poikabändeihin aikoinaan lukeutuneen New Kids On The Block -yhtyeen tähti Jonathan Knight on tullut kaapista. Hän on nimittäin viimein vahvistanut julkisuudessa liikkuneet tiedot seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Jonathan Knight nousi otsikoihin viime viikolla, kun hänen entinen tyttöystävänsä, 1980-luvulla suursuosiota nauttinut laluaja Tiffany, tuli yllättäen paljastaneeksi televisiohaastattelussaan miehen olevan homoseksuaali. Paljastus suututti poikabändin miljoonat fanit, jotka eivät uskoneet idolinsa olevan homoseksuaali.

Asiasta syntyi lopulta niin suuri kohu, että Jonathan Knight katsoi parhaaksi lopettaa huhupuheet vahvistamalla tietojen oikeellisuuden yhtyeensä verkkosivuilla. Samalla laulaja korosti, ettei ole koskaan yrittänyt peitellä homoseksuaalisuuttaan. Hän kertoi olleensa asian suhteen avoin ystävilleen ja perheelleen jo vuosien ajan.

– En olisi uskonut joutuvani tähän tilanteeseen uudelleen vain koska NKOTB on palannut. Olen elänyt elämääni hyvin avoimesti, enkä ole koskaan piilotellut sitä että olen homo, Jonathan Knight kertoi.