Kim Kardashian antavassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin Hollywoodin julkkiskermaan lukeutuva realityjulkkis Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi pornovideostaan ja alastonkuvistaan. Nykyisin hän on kuitenkin jo niin sanottu oikea julkkistähti. Hän julkaisee itsestään ahkerasti kuvia myös mikroblogissaan.

Tällä kertaa Kim Kardashian on hehkuttanut kuvan kanssa uutta vihreää Midorin mekkoaan. Hän oli siitä niin innoissaan, että julkaisi asusta kuvan Twitter-blogissa. Tässä mainostarkoituksessa julkaistussa kuvassa uhkea realitytähti nähdään poseeraamassa kyseisessä antavassa mekossa kuvausten tiimellyksessä.

Kuusi miljoonaa dollaria viime vuonna ansainnut Kim Kardashian kertoi viime viikolla antavansa tuloistaan peräti kymmenyksen lahjoituksena kirkolle.

– Minä lahjoitan kaikista tuloistani kymmenen prosenttia kirkolle. Teen tämän joka vuosi. Kyse ei ole pelkästään auttamisesta. Tärkeintä on löytää yhteys siihen kohteeseen, jota haluaa auttaa. Minä haluan tietää, että kaikella on tarkoituksensa. Ilman yhteyttä tarkoitusta ei voi olla. Kaikella on merkityksensä, Kim Kardashian kertoi E! Onlinen mukaan.

Kim Kardashian