Kim Kardashian haluaa Bond-tytöksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian julkaisi eilen Twitter-sivustollaan kuvan itsestään uudessa Midori-mekossaan. Samaan aikaan hän vuodatti tuntojaan viime vuonna lehdissä nähdyistä alastonkuvista, joiden hän kertoi olevan paljastavampia kuin aikaisemmat Playboy-kuvansa.

Kyseisen kuvaussession jälkeen Kim ilmoitti, että ei tule enää koskaan poseeraamaan alastomana. Nyt hän on kuitenkin ilmoittanut haluavansa mukaan elokuvaan, jossa hänen tulee mahdollisesti olla mukana myös romanttisissa kohtauksissa. Kim Kardashian haluaa nimittäin Bond-tytöksi.

– Olisi upeaa olla mukana Bond-elokuvassa. Se olisi urani ylivoimainen kohokohta. Minulle on tarjottu muutamia rooleja, mutta urani kannalta on hyvin tärkeää minkä niistä valitsen, Kim Kardashian kertoi Screen Actors Guild Awards -tapahtuman punaisella matolla.

Kuusi miljoonaa dollaria viime vuonna ansainnut Kim Kardashian kertoi viime viikolla antavansa tuloistaan peräti kymmenyksen lahjoituksena kirkolle.

– Minä lahjoitan kaikista tuloistani kymmenen prosenttia kirkolle. Teen tämän joka vuosi. Kyse ei ole pelkästään auttamisesta. Tärkeintä on löytää yhteys siihen kohteeseen, jota haluaa auttaa. Minä haluan tietää, että kaikella on tarkoituksensa. Ilman yhteyttä tarkoitusta ei voi olla. Kaikella on merkityksensä.